www.nfmosjoen.no Hovedside Fr. 14. des. 2018
Meny

Du finner oss som gruppe

https://www.facebook.com/Norsk-Folkehjelp-Mosj%C3%B8en-1740605072916474/

Norsk Folkehjelp Mosjøen
Post adresse
Postboks 458
8651 Mosjøen

Besøks adresse

Havnegata 23
8663 Mosjøen

org.nr 982349575

Kontor/mobil:975 14 353
post@nfmosjoen.no

Logg inn.


 

mosjøen Norsk Folkehjelp Førstehjelp Sanitet Redning
Årsmøte 2014
17.03.2014 21:44
Hovedside >
Årsberetninga viser et lag med forholdsvis høy aktivitet. Styret har gjennom året avholdt 7 styremøter og ett ordinært årsmøte. I og med at Norsk Folkehjelp Mosjøen fylte 40 år i 2013, ble dette behørlig markert på årsmøtet.
Som gjester på årsmøtet i anledning 40 årsmarkeringen, var Finn Erik Thoresen og Anne Mette Johnsen fra Norsk Folkehjelp på besøk.

Medlemmer
Lagets medlemsutvikling har hatt en svak nedgang i løpet av året. Ved årets slutt hadde vi 74 medlemmer, mot 77 året før.

Aktiviteter
Laget har vært engasjert i en rekke aktiviteter i løpet av året. Aktiviteten som har tatt mest av medlemmenes tid, og som har gitt mest valuta i kassen er utvilsomt kjøringa vi gjør for Helgeland sykehuset.
I tillegg til sanitets vakter o.l. har laget vært alarmert og kalt ut på 3 aksjoner i løpet av året.

Foruten sanitet, så har lagets ungdoms gruppe begynt å komme mer på banen, og de har deltat på flere kurs og aktiviteter.
En annen gesjeft som laget har vært innvolvert i er markeringen av eldredagen 1 oktober. Ett meget populært tiltak, må en kunne si.

Opplæring
Førstehjelps opplæring og andre opplærings tiltak er fortsatt en prioritert sak for laget, og lagets instruktør har gjennomført totalt 12 kurs, med totalt 154 deltagere.

Stian Sjøskog Kvalvik som opprinnelig kommer fra NF Tromsø, men som nå er bosatt i Alstahaug, gjennomførte et skredkurs for ansatte i Statsnett i Mosjøen 14 og 15 mars 2013, på vegne av NF Mosjøen.

Økonomi
Laget har i løpet av siste år investert i en del nytt utstyr, blant annet en ny dukke til bruk under kurs! Dette er en dukke som er noe mer avansert enn de vi har fra før, og kan blant annet brukes til å øve/ demonstrere hjertestarter på! Ellers har det vært en del flikking på en gammel og sliten ambulanse, som er tro i sin tjeneste! Og samtlige ”aktive” medlemmer har fått nye og bedre vester til bruk i tjeneste! Vi har også fått ny trenings hjertestarter!

Styret har på bakgrunn av årsmøtevedtaket fra 2012 omsider solgt hybelhuset! Dette ble solgt til Vefsn kommune! Dermed ble også styret for Hybelhuset AS lagt ned. En æra i vår historie er over, men sikkert ikke til stor sorg for mange! Hybelhuset var slitt og det ville blitt meget dyrt å sette det i tipp topp stand. Salget av huset har også gitt laget en god fortjeneste, slik at laget nå står seg ganske bra økonomisk sett.


For mer info om våre aktiviteter i 2013, så kan du lese lagets årsberetning her.

Så og si hele styret ble gjenvalgt, og det nye styret finner du en oversikt over her.

Tilbake


Kommentarer
That saves me. Thank Av Ukjent den 23.08.2014 21:02
That saves me. Thanks for being so seenlbis!
Den syke islamofobi Av Ukjent den 25.08.2014 02:14
Den syke islamofobi prisagandopt Ali Esbati fortsetter sitt korstog.Islamistenes logrende papegf8ye eier ikke skam.Utf6ver allt detta e4r det som e4r riktigt uselt med plattformen, e4r he5rda inskre4nkningar i asylre4tten och repressiva, stigmatiserande tilltag som ska omge4rda asylprocessen.Islamistdespotiets usle talsmann Ali Esbati nekter e5 la demokratiets dom skape en forste5else for politikernes plattform for utf8velse av praktisk politikk.Se5 lenge Marsdal og fascist Ali Esbati bagatelliserer virkningen av de politiske virkemidler deres islamo fascistiske kjeledegger bruker vil deres offer retorikk fe5 en hul klang.Fransk politi har arrestert en 32 e5r gammel franskmann med algerisk bakgrunn som overve5king viser hadde kontakt med Al Qaida i Maghreb. Han tilbf8d e5 vise dem dem terrorme5l i Frankrike og f8nsket selv e5 delta. Det som virkelig fikk klokkene til e5 ringe var at mannen arbeider med kjernefysikk.Han har en ansvarsfull stilling og skulle ha arbeidet pe5 resultatene av forsf8kene med den store Hadron Collider i Geneve. CERN forsikrer at han ikke kan ha fe5tt tak i sensitivt materiale i sitt arbeid. Men arbeid pe5 CERN gir selvsagt store muligheter til e5 knytte verdifulle kontakter, og adgang gir anledning til e5 stjele hemmeligheter.At en agent for Al Qaida kan penetrere en av Europas fremste forskmingsinstitusjoner reiser alvorlige spf8rsme5l om "forsvarsverkene" i EU. Hvordan var det mulig? Og det attpe5til i en institusjon som arbeider med kjernefysikk. Ut fra en slik posisjon kunne mannen ta kontakt med forskere over hele verden og stille spf8rsme5l, stille spf8rsme5l, og knytte kontakter, uten at det var noe pe5fallende ved det.Al Qaida f8nsker e5 skaffe seg massef8deleggelsesve5pen.At Al Qaida hadde en kilde plasset inne pe5 en av Europas desidert fremste hf8yteknologiske arbeidsplasser, me5 sjokkere sikkerhetstjenester og alle som har med sikkert e5 gjf8re. Det me5 ff8re til spf8rsme5l om kontroll og screening.
That's really thnini Av Ukjent den 25.08.2014 05:54
That's really thninikg out of the box. Thanks! http://uhhpen.com [url=http://ilmytxtaeb.com]ilmytxtaeb[/url] [link=http://afcqqh.com]afcqqh[/link]
Holy Av Ukjent den 27.08.2014 01:05
Holy shizint, this is so cool thank you.
Way to use the inter Av Ukjent den 29.08.2014 13:39
Way to use the internet to help people solve prlmbeos! http://futhffxvxup.com [url=http://ejemuvodob.com]ejemuvodob[/url] [link=http://fyetsufoap.com]fyetsufoap[/link]

Legg til kommentar

Vi utfører:

* Sanitetsvakter
* Redningstjeneste
* Salg av førstehjelpsmateriell
* Arrangementsstøtte

Som en ekstra sikkerhet for våre kunder har vi anskaffet oss hjertestarter som vi har med som standard beredskap på alle våre sanitets tjenester, og ellers, vist ønskelig. Eller send SMS: GRASROTANDELEN 982349575 til 2020 (tjenesten er gratis)

Her kan finne ut hvor mye vi har fått i Grasrotandel hittil 

Vi støttes av:

Vefsn Kommune

Fellesforbundet Helgeland Avd. 143

 
Hva skjer i Mosjøen
Webkamera, Mosjøen
Webkamera, klikk på bildet

Norsk Folkehjelp ? Vern om liv og helse ? Solidaritet i praksis!
web: info helgeland